Inschrijven

Hoe word ik lid ? Wil je graag bij ons komen sporten? Kom dan snel langs voor twee gratis proeflessen! Kijk in ons lesrooster welke les voor jou geschikt is. Let op, voor selectiegroepen dien je uitgenodigd te worden door de betreffende leiding.

Ga op het tijdstip van de door jou uitgekozen les naar de zaal toe. De leiding zal zich even voorstellen en je mag natuurlijk meteen mee doen. Vergeet dus niet om een T-shirt, broekje en (eventueel) gymschoenen mee te nemen! De eerste twee lessen zijn gratis.

Vond je het leuk en wil je vaker bij ons komen sporten? Dan krijg je van de leiding een inschrijfformulier. Deze kun je ook openen door hierop Printbare versie te klikken. Dat kan je thuis invullen en de eerst volgende les bij de leiding weer inleveren. Ben je al lid en wil je van les veranderen. Vraag dan aan de leiding een mutatieformulier om op een juiste manier van les te kunnen wisselen

Uitschrijven

Het lidmaatschap kan alleen schriftelijk worden opgezegd. Je dient hierbij een opzegtermijn van 1 maand in acht te nemen, de opzegging moet voor de 15e van de voorafgaande maand binnen zijn.

Je kunt de berichten versturen naar:
Brinio t.a.v. Ledenadministratie
Postbus 191
3230 AD Brielle
E-mail: ledenadministratie@brinio.nl