SUMMERMOVES ZOMERKAMPEN

Dat wil je beleven!

De Summermoves Zomerkampen organiseert in de bossen van Beekbergen elke zomer zeven weken lang een zomerkamp voor alle kinderen tussen de 6 en de 18 jaar. Zeven weken die in het teken staan van plezier, dansen, zingen, gymmen, rennen, vliegen, waterspelen, bosspelen, griezeltochten, vrienden maken, kampvuur en nog veel meer!

Programma

Het gymkamp of freerunkamp onderscheidt zich van recreatiekamp, doordat er bijna iedere dag (en niet 1x per week zoals bij het recreatiekamp) een gymnastiek of freerunprogramma wordt aangeboden. Op het moment dat de kinderen niet in de sporthal zijn, nemen zij deel aan het recreatieprogramma, bijv. bosspelen, speurtochten, spelshows enz. Het recreatieprogramma wordt verzorgd door twee recreatiestafleden en het gymnastiek/freerunprogramma door de speciaal hiervoor aanwezige gym en freerunstafleden. De leiding is de hele week bij de kinderen. De leiding zal vanuit de vereniging zelf geregeld worden.
Meer informatie is te vinden op www.zoka.nl, ook voor een indruk van hoe een kampweek verloopt!

Zin om mee te gaan?
Klik dan op de knop hieronder!

Inschrijven !

Kampvoorzieningen

Het kampterrein bevindt zich midden in de bossen van Beekbergen. De deelnemers worden ondergebracht in grote tenten voor ± 10 personen. 5 tot 10 tenten zijn zo gerangschikt dat ze een dorp vormen. Gegeten wordt aan grote tafels in het dorp. Het eten wordt bereid door professionele koks. Op het terrein zijn verder aanwezig: een kantine, een amfitheater, een administratie met EHBO-ruimte en ziekenboeg, een toilet- en een douchegebouw.

Zin om mee te gaan?
Klik dan op de knop hieronder!

Inschrijven !